Kiss-Nisse

Mmm, matte kallar mej för de’ numer. Asså? Iiiiiinte mitt fel!

Förresten borde hon kalla mej kissåbajs-Nisse istället. För jag måste ofta göra både ock när vi är ute. Utom ibland. När jag är bajsnödig men inte hittar nå’ bra ställe, ni vet hur det är? Man kollar runt lite, tänker att det är ett bra plejs att bajsa men så stämmer det inte riiiiiktigt så man måste leta upp en ny plats men så kommer man på att det första stället nog var bättre så man går tillbaka å sen går man runt ett tag å kollar andra ställen? För det kaaaaaaaaan ju finnas ett som är ännu bättre liksom å det vore ju synd å missa ett sånt liksom…

Jag var ju hos vetten förut, gjorde nån typ av röntgen på bena för å kolla om jag hade en senskada. Hade ja’nte men vetten ville ta lite blod å lite kiss för å prova om det är nåt galet. Visst, nemas problemas.

Idag ringde vetten och sa att mitt socker (coolt å ha eget va?) å njurvärdena var bra men levervärdet låg lite högt. Vetten sa att det ändå va rätt normalt för en så gammal gubbe som jag.

Men asså vet ni? Dom hade tappat bort mitt pisseprov!! Så nu måste matte försöka få mej att pinka i en burk… Mitt på morgonen dessutom. Vet ni hur mörkt det är när jag å matte går ut första vändan? Dretmörkt! Lycka till matte! Hähä!

Annonser

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.