De’ e’ för vaaaaaaaaaaarmt!

På riktigt!? Jag trodde vi flyttade bara liiiite söderut men alltså det här är ju löjligt! Hur attans varmt kan det bli egentligen?

Min kropp är lite sliten, har lite ont här och där men annars mår jag bra. Jagar Frolic, busar med Nöffe, skäller på grannarna och får matte att skratta. Typ som vanligt alltså. 😀

Vi ska tydligen till vetten på torsdag. Matte är (ovanligt eller?!) nojig som fasen. Jag har bara lite ålderskrämpor ju!

Mår skitbra, lite ont bara. Matte tycker vetten ska kolla om jag behöver medicin för det och sen sa hon ett jättehemskt ord – VATTEN-REHAB!!

Asså hallååå!? VATTEN!? Jag gillar att duscha men annars… nä, jag är inte som matte. Hon äääälskar att bada (och så flyttar hon till ett hus UTAN badkar?! Fett märkligt asså…) Jag kan inte simma typ. Hatar att bada! Vatten-rehab… nähävetduvadlillagumman!

Hur mår ni då?! Bra hoppas jag. Jag ligger framför fläkten, får gå många korta promenader, jaga Frolic (matte tycker jag är lite störd som vill att hon kastar iväg dem åt mej men asså… det är ju KUL!) och så har jag fått glass och bestämma exakt alla promenader (nästan) själv. Är man kung eller vad?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.