Matte skryter!

Jepp, idag kom ääääntligen resultatet från röntgen! 🙂 Min otåliga väntan är över, nu står det där, i SKKs hunddatawebbdatabas…

HD A
AD ua (0)

Yeeeeeeeeeees!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Annonser

13 responses

 1. Stort grattis! Först är man yr och vimsig och när man piggnat till så blir matten alldeles sjuk av att vänta. Men när hon kollat och kollat och väntat och sen blev hon plötsligt jättelycklig för några B:en och uan. Då var hon lättad, glad och lycklig fast hon sa att Aan var bättre men bara det inte var CeDen fatta inget. Bara mattarna är lyckliga så! Fast med B:en och A:an kan man springa och jobba hur mycket man vill. Bra tycker jag. Och sen fick jag träffa en gullig lukta gott tjej … Vad det nu kan ha med saken att göra?

 2. Tackar! Ja nu jäklars ska jag springa tills jag stupar (att springa tills matte stupar är liksom ingen idé, då får man nämligen inte springa så långt… 😉 )

 3. *Stort grattis*
  Så nu kan du göra vad …. bli polishund, bli allmän rajtantajtan hund som håller ordning på kattliga läsare och tvåbeningar som läser:-)

  **SToR blöt puss på nosen**

 4. Emma Corso – Matte å ja’ tackar ödmjukast! Jupp, nu jäklar! 😀

  MyyZz – ALLT! Jag ska göra allt! Fast matte ville visst hellre ha en polis än en polishund så just det får jag nog skippa… 😉 😛 Pusspåre!

  Daffie – Tackåtack! Massa tack! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s