Kexgalning

Jo, vi snackade ju godis i en av kommentarerna till förra inlägget, och hallå, frolic är ju skitagott, men matte har kex som gör att det bara riiiiiinner ur mungiporna på mig! 😀

*funderar* Egentligen… om matte nu vill att jag ska komma till henne jättejättesnabbt… Då borde hon säga ”Kex”. För kex är det bästa som finns. Jag har två olika påsar med olika kex, en med stora å en med små, men matte…. Mmmm… Hon har en BURK! Med massa småååååå kex… Och de är helt *drägglar* ljuuuuvliga!

Så hära ser de ut, fast matte måste typ stoppa de i sin mun först – sen spottar hon ut det till mig, var visst nåt larv om att det var salt på de… 😕

Undra vad som händer om man smakar lite? *slickar på skärmen* Mäh! Funka’ ju’nte! Å jag som inte kan öppna skafferiet själv! *suck* Dörrar kan jag öppna, lite klurigt att stänga de efter mig bara (till mattes förtret… 😉 //matte)

Nä… jag ska gå ut i köket och se om jag kan blänga upp den dära dörrn. Tja ba!

(Ja, inte vet jag vad det är med de där kexen, men han blir helt galen! Drägglar så det blir halkfläckar på golvet… 🙂 //matte)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

6 responses

 1. Goda kex du har. Så där blir jag av oliver, det bara rinner tills det blir en sjö på golvet. Matte säger att oliver inte är hundmat, men jag äter ju det då är det väl hundmat. Och sen är jag ju italienska också….

 2. Agathon – Nä men man kan gömma några i kinderna så får man fler! 😉
  Jag försöker busa med matte men hon är skitatrist just nu… Utom på mornarna… då jäklar! 😀

 3. Woaw, sicka goa kex du har…*slickar på skärmen jag me*..med ost på ska det vara…mums
  Fast jag får också när saltet är borta…hehe.
  Fast matvrak som jag är, så har jag lååååååånga trådar när det vankas något gott ;)Enda gången jag dregglar, bara så att du vet 🙂

  Kram din gottegris

 4. Daffie – Mmmm, de är sssssmaskens! Fast matte köper ingen sån dära ost som hon egentligen tycker är skitagod för hon får så ont i magen då (Jo, men det är ju för att har jag väl börjat på goda osten så kan jag ju inte sluta sen, å då blir man straffad… ajaj… //matte)
  Hehe, jag drägglar med när det är matdags… Mat är goooott!

  Kraaaaaaaaam påre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s