Äcklig? Jaaag? Näää!

Matte tycker jag är lite äcklig… Tycker inte jag… Jag tycker jag är smart. För hallå, fiiiinns det nånstans att torka rumpan så gör man väl det? Eller? Matte gillade inte riktigt att hon fick bajs på byxorna, det är visst bara hennes apkompisar som får göra det. Orättvist! (Mmm, jättekäckt att gå omkring med hundbajs på byxorna… När aporna bajsar så har jag ju jobbabyxor på mig! 😦 //matte)

Och springtjejer lämnar efter sig de mest ljuvliga dofter, det är så hela skallen skakar å drägglet ba’ forsar! Då tycker matte också att jag är äcklig.

Asså, ursäkta men… Jag tycker hon är äcklig ibland! Som när… som när… som när hon petar sig i öronen med pinnar! Deeet är äckligt tycker jag! Pinnar ska man äta! Inte stoppa i öronen!

Imorrn ska vi till vetten med minimonstret, hoppas bara jag slipper bli lagad… *funderar* Fast vi har ju inte samma vette så den kan nog inte laga mitt lilla hål på armbågen. Matte säger att det lagar sig själv, å hon brukar ju ha rätt… (Ja, han har fått ett skrapsår på armbågen. Blir väl så när man åker med Shumacher in till jobbet. Seriöst! SL borde se till att deras chaufförer INTE är fd racingförare… //matte)

Förresten höll hon på att garva läppen av sig när hon såg vad en hade sökt på för att hitta hit:
”kan man vara allergisk mot skåpluckor”
Eh!? Jag är inte det iaf, man kan få i sig svartvatten om man slickar på de. Skitabra, blir alldeles darrig i munnen då… 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Annonser

2 responses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s